Stampin' Up! Lazy Sunday: 'Picture Perfect & Swirly Scribbles'

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! Lazy Sunday: 'Picture Perfect & Swirly Scribbles'.


De verjaardagskaart die ik vandaag laat zien, moest een mannelijke verjaardagskaart worden. Nu weten we allemaal dat kaarten voor mannen een extra uitdaging geven, maar met de Picture Perfect stempelset en de Swirly Scribbles Thinlits Dies denk ik dat dat aardig gelukt is. Ik heb gekozen voor de kleuren Sahara Sand, Soft Sky en Crushed Curry en het zand heb ik gestempeld met de Timeless Textures stempelset.


Ik heb de kaart een extra interessante look gegeven door de tekst 'congrats' (afkomstig van de Sale-A-Bration stempelset 'Party Pants) meerdere keren terug te laten komen in de kleur Sahara Sand, maar deze heb ik wel eerst twee keer afgestempeld. De zeester is een two-step stempel, waarvan de eerste laag weer is gestempeld met Sahara Sand en de tweede laag met Crushed Curry, die ik één keer heb afgestempeld zodat de kleur niet te overheersend zou worden.


Om de kaart een finishing touch te geven heb ik achter de zeester Silver Metallic Thread geplakt en heb ik een aantal Metallics Sequins opgeplakt in de kleuren wit, zilver en clear .

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Sahara Sand' basiskaart: 14,9 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 14,4 x 10,0 cm
- 'Sahara Sand' banner: 6,5 x 1,5 cm

Measurements card inches:

- 'Sahara Sand' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Whisper White' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Sahara Sand' banner: 2-1/2" x 5/8"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving), dan plaats ik de bestelling voor jou.

Product List

2 opmerkingen

  1. Leuk idee om de scribbles als water te gebruiken! Mooie kaarten weer die je gemaakt hebt!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel Alex! Dit is zo´n leuke en veelzijdige set, die zul je me denk ik nog regelmatig zien gebruiken. ; - )

    BeantwoordenVerwijderen