-->

De nieuwe Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017 gaat van start en leuke kortingsactie!

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - De nieuwe Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017 gaat van start!

 Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017

Eindelijk is het dan zover! Vandaag gaat de nieuwe jaarcatalogus 2016-2017 van Stampin' Up! van start! Deze staat weer boordevol nieuwe producten, maar er zijn ook producten meegegaan vanuit de vorige catalogus en daar ben ik ook erg blij mee. Zoals jullie gewend zijn van Stampin' Up!, is het meeste werk voor jullie gedaan en zijn alle producten perfect op elkaar afgestemd. Kwaliteit staat voorop bij Stampin' Up! en dat zie je gewoon in alles terug.

Ik heb een paar favoriete producten, zoals de 'Jar of Love' bundle, de 'Baby Bear' stempelset en de 'Foxy Friends' bundle, maar er zijn natuurlijk ook altijd wel een paar producten die me wat minder aanspreken. Gelukkig is er voor iedereen genoeg moois om uit te kiezen!
Om de nieuwe jaarcatalogus te vieren, heb ik tot en met 10 juni a.s. een leuke actie! Bij elke bestelling die je bij mij plaatst krijg je van mij 7,5 % korting. Gewoon, zomaar! Er zit geen minimum bestelbedrag aan vast, maar heb je een bestelling van € 70,00 of meer dan hoef je (zoals altijd) ook geen verzendkosten te betalen en dat is bij elkaar al een korting van meer dan € 10,00! Deze actie komt niet van Stampin' Up!, maar is een actie van mij persoonlijk. Je moet hiervoor wel jouw bestelling via de mail aan mij doorgeven (via de online shop werkt in dit geval niet).

Je kunt de online catalogus terugvinden op de pagina 'Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017', maar je kunt deze ook hier bekijken door op het plaatje bovenaan dit bericht te klikken. Mocht je een papieren catalogus willen ontvangen, laat dit mij dan even weten via het contactformulier. Ik vraag hier een bijdrage voor van € 4,95, maar deze krijg je terug wanneer je binnen 30 dagen na ontvangst van de catalogus een bestelling bij mij plaatst.

Veel lees- en knutselplezier voor het komende Stampin' Up! jaar toegewenst! 


Geen opmerkingen