Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017: Floral Boutique + Layering Love

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! Jaarcatalogus 2016-2017: Floral Boutique + Layering Love.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 annual catalogue layering love floral boutique dsp glitter emboss powder iridescent ice softly falling embossing folder

Het Floral Boutique Designer Series Paper (DSP) bestaat uit slechts twee kleuren: Night of Navy en Whisper White. Maar met slechts twee kleuren maakt dit DSP grote indruk op mij en doet het echt een beetje (Oud) Hollands aan. Tijd voor een sjieke kaart dus, waarbij ik gebruik heb gemaakt van de Layering Love stempelset.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 layering love floral boutique dsp night of navy whisper white softly falling embossing folderstampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 layering love floral boutique dsp night of nave whisper white iridescent ice softly falling embossing folder

Deze kaart verdiende wat mij betreft veel laagjes. Verder heb ik alleen de tekst geëmbossed in Night of Navy en heb ik een bloem uit het DSP geknipt. Om de kaart wat meer karakter te geven heb ik een strip Night of Navy geëmbossed met de Softly Falling Embossing Folder en heb ik hieromheen Whisper White Baker's Twine gewikkeld. Een paar pareltjes maken de kaart helemaal af!

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 layering love floral boutique dsp night of nave whisper white pearl glitter emboss powder iridescent ice softly falling embossing folder

Ik ben heel erg tevreden met het resultaat! Zoals wel vaker had ik alleen een design in mijn hoofd toen ik mijn tutorial filmde en is de kaart verder spontaan tot stand gekomen.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Whisper White' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Night of Navy' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Floral Boutique DSP' oplegvel: 13,5 x 9,5 cm
- 'Night of Navy' oplegvel: 12,8 x 8,8 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 12,5 x 8,5 cm

Measurements card inches:

- 'Whisper White' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Night of Navy' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Floral Boutique DSP' layer: 5" x 3-3/4"
- 'Night of Navy' layer: 4-5/8" x 3-3/8"
- 'Whisper White' layer: 4-1/2" x 3-1/4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List (Iridescent Ice Stampin' Emboss Powder = retired)

Geen opmerkingen