Stampin´ Up! Jaarcatalogus 2016-2017: Painter's Palette

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin´ Up! Jaarcatalogus 2016-2017: Painter's Palette.


De Painter's Palette stempelset was zo'n stempelset waarvan ik niet meteen wist wat ik ermee moest. Maar in combinatie met het Playful Palette Designer Series Paper (DSP) Stack en na wat gesnuffel op Pinterest ben ik deze set steeds leuker gaan vinden. Met een paar extra bloemetjes van de Petite Petals stempelset is de kaart helemaal af!


Ik heb de kaart in twee kleuren gemaakt, eentje met Sweet Sugarplum als basiskaart en eentje met Peekaboo Peach. Maar je hoeft niet persé artistiek te zijn met deze stempelset, er zijn nog veel meer mogelijkheden en die laat ik jullie zeker weten nog zien!


Afmetingen kaart centimeters:

- 'Sweet Sugarplum' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Basic Black' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Playful Palette' strookjes: 2 x 2,5 cm en 1 x 4,0 cm

Measurements card inches:

- 'Sweet Sugarplum' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Basic Black' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Playful Palette' strips: (2 x) 1" and  (1 x) 1-1/2"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen