-->

Stampin' Up! Lazy Sunday: Jar of Love verjaardagskaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! Lazy Sunday: Jar of Love verjaardagskaart.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 jar of love everyday jars labeler alphabet subtles collection verjaardagskaart birthday card

Eindelijk is 'ie er dan! De bundle Jar of Love stempelset met de Everyday Jars Framelits Dies uit mijn absolute top 3! Voor vandaag heb ik er een verjaardagskaart mee gemaakt voor onze dochter Nadia, die op 18 juni alweer 9 jaar wordt. Ik hoop maar dat ze mijn blog niet leest voor die tijd!

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 jar of love everyday jars labeler alphabet subtles verjaardagskaart birthday card annual cataloguestampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 jar of love everyday jars labeler alphabet wild wasabi pear pizzaz smokey slate sahara sand subtles

Ik heb de achtergrond gestempeld met de takjes en bloemetjes uit de stempelset voor een erg leuk effect. De bloemetjes heb ik terug laten komen op het potje en boven de tekst. De tekst komt trouwens van de stempelset Labeler Alphabet die ook ontzettend leuk is, omdat je daar je eigen teksten mee kunt maken. Met een paar pareltjes op de bloemen is de kaart helemaal klaar en ik dénk dat Nadia er erg blij mee zal zijn!

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 jar of love everyday jars calypso coral blushing bride pink pirouette pool party soft sky labeler alphabet

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Calypso Coral' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Pool Party' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches: 

- 'Calypso Coral' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Pool Party' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Whisper White' insert: 5-1/4" x 4"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving), dan plaats ik de bestelling voor jou.


Product List

1 opmerking