Stampin' Up! Lazy Sunday: Zomers kaartje met de 'Pineapple Background Stamp'

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! Lazy Sunday: Zomers kaartje met de 'Pineapple Background Stamp'.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 pineapple diagonal stripe sunshine wishes thinlits timeless textures emerald envy very vanilla zomers kaartje summer card

Toen ik voor het eerst de Pineapple Background stempel zag, vond ik er hélemaal niks aan, echt waar niet! En natuurlijk, overal zag ik ananassen (en flamingo's) want dat is de huidige trend. Maar langzaamaan zag ik leuke creaties op Pinterest voorbijkomen en ben ik toch gezwicht! Inmiddels moet ik bekennen dat ik deze stempelset geweldig vind. Het is ontzettend leuk om met zo'n grote stempel als hoofdonderwerp een kaart te maken in plaats van deze als achtergrondstempel te gebruiken.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 pineapple diagonal stripe sunshine wishes thinlits timeless textures emerald envy very vanillastampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 pineapple diagonal stripe sunshine wishes thinlits dies copper emboss powder copper metallic thread timeless textures emerald envy very vanilla annual catalogue

Ik heb voor deze kaart veel gebruikt gemaakt van heat-embossing. De achtergrond is geëmbossed met de Diagonal Stripe stempel en ook de tekst, die ik heb uitgesneden met de Sunshine Wishes Thinlits Dies, heb ik geëmbossed. Hiervoor heb ik het nieuwe Copper (koper) Emboss Powder gebruikt. En ik heb wat spetters op de ananas gemaakt met hetzelfde emboss poeder (met de Timeless Textures stempelset).

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 pineapple diagonal stripe sunshine wishes thinlits dies copper emboss powder copper metallic thread timeless textures emerald envy very vanilla

Omdat er geen koperkleurig cardstock is, heb ik voor de tekst eerst een stuk cardstock nat gemaakt met Versamark inkt, deze vervolgens bestrooid met koper emboss poeder en verhit met de heat tool. Zo heb ik dus toch mijn koperkleurige tekst! Om de kaart af te werken heb ik Copper Metallic Thread gebruikt.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Very Vanilla' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Emerald Envy' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Very Vanilla' oplegvel: 13,0 x 9,0 cm

Measurements card inches:

- 'Very Vanilla' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Emerald Envy' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Very Vanilla' layer: 4-3/4" x 3-1/2"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen