Stampin' Up! Tip Top Tips #3: Hoe krijg je een goede stempelafdruk (bij nieuwe stempels)?

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! Tip Top Tips #3: Hoe krijg je een goede stempelafdruk (bij nieuwe stempels)?

Herken je het gevoel dat je helemaal blij met je nieuwe stempelset aan de slag wil gaan en dat het dan alsmaar niet wil lukken om een mooie, strakke stempelafdruk te krijgen? Ik heb dat vorige week ook gehad met de stempelset Foxy Friends, toen ik mij een tip herinnerde van Jeniffer Mc Guire. Een tip die ik graag met jullie wil delen in onderstaande video, want mij heeft het enorm geholpen!


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.


Geen opmerkingen