Stampin' Up! In de Spotlight: Bella & Friends #2 (Baker's Box)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! In de Spotlight: Bella & Friends #2 (Baker's Box).

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 bella & friends baker’s box layering circle framelits  dapper denim calypso coral tempting turquoise pool party crumb cake

Voor mijn project van vandaag heb ik gebruik gemaakt van de Bella & Friends stempelset, die nog steeds in de Spotlight staat, maar ook van de Baker's Box Thinlits Dies en de Layering Circles Framelits Dies. De hoofdkleur van het project is Dapper Denim, één van mijn favoriete kleuren van de nieuwe In Color 2016-2018.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 bella & friends baker’s box layering circle framelits dies dapper denim ruched ribbon wink of stella calypso coral tempting turquoise pool party crumb cake

In mijn tutorial laat ik je zien hoe ik de Baker's box eerst maak zonder de extra Designer Series Paper (DSP) panelen erop en mét deze panelen erop, ook in de kleur Dapper Denim, zodat het doosje niet te druk wordt.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 bella & friends dapper denim ruched ribbon calypso coral tempting turquoise pool party crumb cake

De papegaai heb ik ingekleurd met een gebruikte Wink of Stella, gevuld met water, in de kleuren Calypso Coral, Tempting Turquoise, Pool Party en Crumb Cake (voor de snavel). Het kleine bloemetje heb ik uitgeponst met de Tree Builder Punch.

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen