-->

In de Spotlight: Bella & Friends (Note Cards)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - In de Spotlight: Bella & Friends (Note Cards).

stampin-sacha-note-cards

De Note Cards van Stampin' Up! zijn niet alleen van een leuk formaat, ze zijn ook nog eens super handig wanneer je even 'snel' een kaart moet maken voor een verjaardag, of voor elke gelegenheid. De stempelset Bella & Friends is erg leuk om daarvoor te gebruiken en zo maak je op een gemakkelijke manier een hele leuke kaart voor heel veel gelegenheden!stampin-up-flourish-thinlitswink-of-stella

Voor de eerste kaart heb ik ook de Flourish Thinlits gebruikt. Deze bloem maakt de kaart helemaal af!

bella-and-friends

De tweede Note Card die ik met deze stempelset heb gemaakt is van liggend formaat. Ik heb hier een andere plaatje en een andere tekst gebruikt.

jaarcatalogus-2016-2017note-cards-and-envelopes

Voor beide Note Cards heb ik mijn 'oude' Wink of Stella gebruikt, gevuld met water. Ik vind het heerlijk om hiermee de plaatjes in te kleuren en zolang er nog wat glitter in de Wink of Stella zit hoor je mij absoluut niet klagen, want ik hou wel van een beetje bling bling zoals jullie weten!

stampin-sacha-vriendschap

Deze Note Cards zijn echt niet moeilijk om te maken, maar hebben een hele leuke en vrolijke uitstraling. Ik vind ze ontzettend leuk en ik vind het erg ontspannend om ze te maken.

Afmetingen liggende kaart:

- 'Whisper White' Note Cards & Envelopes (12,7, x 18,0 cm, score @ 9,0 cm)
- 'Basic Black' strip: 12,7 x 2,5 cm
- 'Smokey Slate' (Neutrals) DSP strip: 12,7 x 2,0 cm

Afmetingen staande kaart:

- 'Whisper White' Note Cards & Envelopes (12,7, x 18,0 cm, score @ 9,0 cm)
- 'Basic Black' strip: 3,2 x 9,0 cm
- 'Pool Party' (Subtles) DSP strip: 3,0 x 9,0 cm

Measurements horizontal card:

- 'Whisper White' Note Cards & Envelopes (5" x 7", score @ 3-1/2")
- 'Basic Black' strip: 5" x 1"
- 'Smokey Slate' (Neutrals) DSP strip: 5" x 3/4"

Measurements vertical card:

- 'Whisper White' Note Cards & Envelopes (5" x 7", score @ 3-1/2")
- 'Basic Black' strip: 1-1/4" x 3-1/2"
- 'Pool Party' (Subtles) DSP strip: 1-1/8" x 3-1/2"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List (Neutrals Candy Dots = Retired)

Geen opmerkingen