Stampin´ Up! In de Spotlight: Pop of Paradise #1

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin´ Up! In de Spotlight: Pop of Paradise #1.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 in the spotlight pop of paradise pop of pink dsp basic black melon mambo gold black emboss powder thank you

Toen ik de jaarcatalogus 2016-2017 net in handen had, was ik niet zo gecharmeerd van de Pop of Paradise stempelset. Maar dat duurde niet lang en nu is het één van mijn favorieten. Samen met het Pop of Pink Specialty Designer Series Paper (DSP) kun je prachtige kaarten maken! Ook heb ik gebruik gemaakt van de Sweet & Sassy Framelits Dies voor het hart.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 in the spotlight pop of paradise pop of pink dsp basic black melon mambo gold thank youstampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 in the spotlight pop of paradise pop of pink dsp basic black melon mambo gold thank you bedankt

Deze keer wilde ik een sjieke kaart maken en daarom heb ik de flamingo in zwart geëmbossed. Zwart Emboss Poeder zit niet meer in de collectie, maar weggooien is zonde! De kleurcombinatie Basic Black, Melon Mambo (roze) en Whisper White met een vleugje goud vind ik echt ontzettend mooi.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 in the spotlight pop of paradise pop of pink dsp basic black melon mambo gold heat-embossing bedankt

De Melon Mambo rand om het vierkant heen heb ik extra dun gelaten, want dat vond ik een mooi effect geven. Om de kaart af te werken heb ik Whisper White Baker's Twine om de tweede laag heen gewikkeld en heb ik een paar parels opgeplakt. Als je wil zien hoe ik de kaart heb gemaakt, dan kun je mijn tutorial kijken die hieronder geplaatst is.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Basic Black' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Melon Mambo' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Pop of Pink' DSP oplegvel: 13,5 x 9,5 cm
- 'Melon Mambo' vierkant: 9,3 x 9,3 cm
- 'Pop of Pink' DSP vierkant: 9,0 x 9,0 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- 'Basic Black' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Melon Mambo' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Pop of Pink' DSP layer: 5" x 3-3/4"
- 'Melon Mambo' square: 3-1/2" x 3-1/2"
- 'Pop of Pink' DSP square: 3-3/8" x 3-3/8"
- 'Whisper White' insert: 5-1/4" x 4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List (Black Stampin' Emboss Powder = retired)

Geen opmerkingen