Stampin' Up! In de Spotlight: Pop of Paradise #2 (spiegeltechniek)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! In de Spotlight: Pop of Paradise #2 (spiegeltechniek).

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 in the spotlight pop of paradise botanical builders framelits dies subtles designer series paper

Met de Pop of Paradise stempelset kun je enorm veelzijdige kaarten maken, dat blijkt wel uit de kaarten die ik de afgelopen tijd met deze stempelset heb gemaakt. Vandaag laat ik de spiegeltechniek zien, waarbij ik ook gebruik heb gemaakt van de Botanical Builder Framelits Dies voor de bloemen.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 in the spotlight pop of paradise botanical builders framelits dies whisper white baker’s twine stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 in the spotlight pop of paradise botanical builders framelits dies subtles baker’s twine hello

Ik vind de spiegeltechniek ontzettend leuk. Hiervoor heb ik het onderste gedeelte van de kaart met een Sponge Dauber lichtjes gekleurd met Soft Sky inkt en heb ik de flamingo een klein heuveltje gegeven om op te staan met Sahara Sand inkt. Het resultaat is een erg vrolijke en zomerse kaart! Dit in tegenstelling tot de kaart in mijn vorige tutorial, die juist weer sjiek was.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 in the spotlight pop of paradise botanical builders framelits dies subtles spiegeltechniek every day

Wil je zien hoe ik deze kaart heb gemaakt? Kijk dan naar mijn tutorial hieronder!

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Blushing Bride' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Wild Wasabi' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Whiper White' oplegvel: 13,5 x 9,5 cm

Measurements card inches:

- 'Blushing Bride' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Wild Wasabi' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Whiper White' layer: 5" x 3-3/4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen