Stampin' Up! In de Spotlight: Pop of Paradise (3D project)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Stampin' Up! In de Spotlight: Pop of Paradise (3D project).

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 annual catalogue pop of paradise pyramid pals thinlits calypso coral pearl basic jewels layering circle framelits dies

De Pop of Paradise heeft twee weken in de Spotlight gestaan en vandaag is de laatste dag, dus wilde ik een bijzonder 3D project maken. Ik heb hiervoor ook de Pyramid Pals Thinlits Dies gebruikt en heb dit doosje op een wel heel bijzondere manier verwerkt in mijn project.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 annual catalogue pop of paradise pyramid pals thinlits peekaboo peach flirty flamingo basic black calypso coral pearl basic jewelsstampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 annual catalogue pop of paradise pyramid pals thinlits always artichoke garden green

Het Pyramid Pals doosje staat namelijk op zijn kop in een ander eenvoudig doosje van 6,0 x 6,0 cm (3,0 cm hoog). De onderkant van het Pyramid Pals doosje heeft mij daardoor een leuk 'werkoppervlak' gegeven om te decoreren. Dit heb ik gedaan door lekker veel blaadjes te stempelen in verschillende kleuren. Ook heb ik twee keer de flamingo gestempeld en de ananas. De ananas heb ik ook twee keer afgestempeld om een leuk effect te creëren.

stampin up stampin sacha jaarcatalogus 2016-2017 annual catalogue pop of paradise pyramid pals thinlits emerald envy pear pizzaz wild wasabi

Aan de zijkanten van het doosje heb ik gras geplakt, met één van de dies uit de Pyramid Pals Thinlits Dies. Om het doosje af te maken heb ik met de Tree Builder Punch hele kleine bloemetjes gepuncht in Calypso Coral en in het midden hiervan een klein pareltje geplakt.

In mijn video hieronder leg ik uit hoe ik dit project in elkaar heb gezet. Ik heb de video voor een keer in het Engels opgenomen, omdat dit voor mij een hele drukke tijd is in verband met de naderende zomervakantie. De meeste Nederlanders verstaan prima Engels, maar andersom wordt het toch een beetje een probleem en zo heb ik mezelf weer wat tijd bespaard doordat ik de video niet in het Engels hoef te vertalen.

Gebruikte kleuren:

Emerald Envy, Pear Pizzaz, Wild Wasabi, Always Artichoke, Garden Green, Peekaboo Peach, Flirty Flamingo, Calypso Coral, Basic Black.

Video:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn video? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen