-->

Creatief in vakantietijd deel 1

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Creatief in vakantietijd deel 1

stampin-sacha-birthday-banners

De vakantie is inmiddels al een week in volle gang. Ik heb zowat al mijn Stampin' Up! spulletjes meegenomen naar de camping zodat ik ook daar lekker creatief bezig kan zijn, want tja... het is en blijft mijn passie en zou ik niet kunnen knutselen dan zou ik me echt niet happy voelen.


De eerste kaart is een vrolijke verjaardagskaart. De So Saffron strepen heb ik gemaakt met de Thoughtful Banners stempelset en de bloemen met de Number of Years stempelset. De kleur van de basiskaart en de Ruched Ribbon is Sweet Sugarplum.

stampin-up-seaside-shorecorner-pop-up-card

De tweede kaart is een Corner Pop-Up kaart. De inspiratie kreeg ik na het zien van een tutorial van Jan Brown uit Engeland, al is mijn versie héél anders met de Seaside Shore stempelset. De Corner Pop-Up kaart staat op mijn To Do List om een tutorial voor te maken!

pineapple-timeless-textures

De Pineapple stempelset vind ik nog steeds geweldig om mee te werken. Voor de achtergrond heb ik een hele nieuwe techniek bedacht: de 'Speckle & Blow' techniek. Helemaal zelf verzonnen, ha ha! Met twee kleuren Stampin' Write markers (Emerald Envy en Peekaboo Peach) heb ik, nadat ik het Watercolor Paper heb natgemaakt, spetters gemaakt op het papier en hierover geblazen, zodat deze uitlopen in een vlek. Dit kun je ook doen door door een rietje te blazen. Zo krijg je een hele leuke achtergrond! Om het af te maken heb ik nog extra spetters gestempeld met de Timeless Textures stempelset en deze met Copper Emboss Powder geëmbossed. De tekst komt van de Birthday Banners stempelset.

thoughtful-branches-emboss-resist

De laatste kaart heb ik gemaakt met de exclusieve en limited-time bundle Thoughtful Branches. Deze heb ik geCASEd van Sara Dougless, CEO van Stampin' Up!. Vorige week was zij live op Facebook om te laten zien hoe zij deze kaart maakte. Ik vond de kaart echt prachtig en vandaar dat ik mijn versie ervan heb gemaakt met de emboss resist techniek. De Thoughtful Branches bundle is een must have! Deze is erg veelzijdig en te gebruiken voor alle seizoenen van het jaar, inclusief kerst.

Wil je de Thoughtful Branches bundle bestellen? Wees er dan snel bij, want OP = OP! Je kunt bestellingen aan mij doorgeven via stampinsacha@gmail.com.

Ik hoop dat jullie van mijn extra blogbericht hebben genoten! Ik ga lekker door met creatief zijn in vakantietijd en kom binnenkort met deel 2!

xxx Sacha

Geen opmerkingen