-->

Creatief in vakantietijd deel 3

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Creatief in vakantietijd deel 3

fresh-fruit-stampin-sacha

Vandaag deel 3 van mijn tijdelijke rubriek, waarin ik weer een paar van mijn creaties laat zien. Ik heb hiervoor de stempelsets Fresh Fruit, Pineapple en Bella & Friends gebruikt. Voor de eerste kaart, met de perziken, heb ik ook de Flourish Thinlits gebruikt voor het randje achter de Whisper White laag. Over de Whisper White laag heb ik een nog laag Vellum geplakt. De tekst heb ik uitgesneden met de Ovals Framelits.pineapple-linen-thread

De tweede kaart is een hele zomerse kaart geworden met de Pineapple stempelset (één van mijn favorieten). Voor de achtergrond heb ik de Timeless Textures stempelset gebruikt. Met de stippeltjes uit deze stempelset heb ik gebruik gemaakt van de Emboss Resist techniek. De basiskaart is in de kleur Crumb Cake, daarop zit een laag Cucumber Crush. De randen van de twee lagen heb ik allebei ruw gemaakt met een paper distresser. Om de kaart af te maken heb ik een 2015-2017 In Color Doily in tweeën geknipt en opgeplakt en een stuk Linen Thread om de Whisper White laag gewikkeld. De tekst komst van de stempelset Jar of Love.

bella-and-friends

De laatste kaart heb ik gemaakt met de stempelset Bella & Friends. Het is een vrij simpele kaart, maar door het gebruik van het Designer Series Paper en de schuine lagen krijgt de kaart toch meteen een interessante uitstraling. De basiskaart is Old Olive en ook hier heb ik Linen Thread gebruikt om om de lagen heen te wikkelen. De tekst komt van de Watercolor Wishes Card Kit.

Dit was het weer voor vandaag! Ik hoop dat jullie mijn creaties leuk vinden.
Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of wil je de nieuwe Herfst-Winter Catalogus 2016 ontvangen? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.

Geen opmerkingen