-->

Creatief in vakantietijd deel 2

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Creatief in vakantietijd deel 2

mixed-drinks-stampin-sacha

Vandaag begin ik mijn rubriek met een toepasselijke zomerse kaart! Dit is een Note Card, waarbij ik gebruik heb gemaakt van de stempelset Mixed Drinks. Ik heb het vrij eenvoudig gehouden met een paar accenten zoals een strip van de Playful Palette Designer Series Paper en wat witte Sequins van de Metallics Sequin Assortment. Ook heb ik een prikrandje aangebracht rondom de randen van de kaart.


stampin-up-country-life

Deze kaart is een mannenkaart. Als basiskaart heb ik gekozen voor Smokey Slate met een laag Real Red. De truck komt van de stempelset Country Life. Ik heb deze op Watercolor Paper gestempeld en door middel van Masking Techniek de bomen erachter gestempeld (deze komen van de Thoughtful Branches stempelset). Met Sponge Brayers heb ik de achtergrond gemaakt en met mijn oude Wink of Stella (gevuld met water) heb ik alles ingekleurd. De tekst komt van de Fresh Fruit stempelset en de structuur erachter van de Touches of Texture stempelset. De randen van de beide lagen heb ik ruw gemaakt met een paper distresser (dit kan ook met de rand van een schaar).


2 opmerkingen

  1. Hi Sacha,

    I thought I just write a comment on your blog :-) I love these summery cards. They are both just gorgeous and you are great in watercoloring!

    Many hugs, Constanze :-*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thank you so much Constanze for always giving me such nice comments! Hugs, Sacha xxx

    BeantwoordenVerwijderen