Herfst-/Winter Catalogus 2016

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Herfst-/Winter Catalogus 2016

stampin-sacha-stampin-up

Ook al zitten we middenin de zomer, toch staat het kerstseizoen voor de meeste creatievelingen alweer voor de deur! Stampin' Up! heeft daar rekening meegehouden en vanaf 1 september komt dan ook de nieuwe Herfst-/Winter Catalogus uit. Ik kan je alvast verklappen dat er weer hele mooie producten in staan.

De komende weken zal ik jullie wat sneak peeks laten zien met mijn favoriete producten, dus houdt mijn blog en YouTube kanaal in de gaten!

Als je nog geen demonstratrice hebt en je wil graag een exemplaar van de nieuwe catalogus reserveren, neem dan contact met me op via het contactformulier. Ik zorg dan dat je binnenkort de catalogus in huis hebt!


Geen opmerkingen