Herfst-Winter Catalogus 2016: Sneak Peek 3 'Jolly Friends Bundle' (Popcorn Box met deksel)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Herfst-Winter Catalogus 2016: Sneak Peek 3 'Jolly Friends Bundle' (Popcorn Box met deksel)

stampin-sacha-jolly-friends

Voor mijn sneak peek van vandaag heb ik de Popcorn Box Thinlits gebruikt en omgetoverd tot een doosje met een deksel *1. Natuurlijk alles in kerststijl met de Jolly Friends bundle, het Candy Cane Lane Designer Series Paper (DSP), de Merry Mice stempelset voor de tekst en nog meer geweldige producten uit de nieuwe Herfst-Winter Catalogus!

stampin-up-popcorn-boxcandy-cane-lane

Het linker doosje heb ik als voorbereiding voor de video gemaakt en deze verdient zeker een plekje in mijn blogbericht. Voor beide doosjes heb ik de figuurtjes van de stempelset Cookie Cutter Christmas gebruikt en deze heb ik uitgeponst met de Cookie Cutter Builder Punch. De kerstmuts heb ik gestempeld met de Jolly Friends stempelset en deze heb ik uitgeponst met de Jolly Hat Builder Punch.

red-glitter-emboss-powder

De tekst, die ik heb geëmbossed met Real Red Glitter Stampin' Emboss Powder (een hele mond vol!) komt van de stempelset Merry Mice. Als kers op de taart heb ik Mini Jingle Bells gebruikt, één keer in zilver en één keer in rood. Ik vind de doosjes prachtig geworden en moet uitkijken dat ze niet gepikt worden door één van de kinderen! ; - )

Tutorial:


Templates:

*1 Dit is het template voor de Popcorn Box met deksel.

*1 This is the template for the Popcorn Box with lid.

stampin up stampin sacha herfst-winter catalogus 2016 holiday catalog popcorn box thinlits real red glitter stampin’ emboss powder early espresso crumb cake

In de tutorial zie je deze foto's verschijnen wanneer ik uitleg hoe ik de flappen knip. Hier kun je ze nog eens rustig bekijken.

In the tutorial you see these photo's when I'm explaining how I cut the flaps. You can take your time to look at them here again.

stampin up stampin sacha herfst-winter catalogus 2016 autumn-winter catalogue holiday catalog jolly friends bundle jolly hat builder punch template

stampin up stampin sacha herfst-winter catalogus 2016 mini jingle bells candy cane lane dsp popcorn box thinlits real red early espresso template

Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Of heb je nog geen demonstratrice en wil je graag een exemplaar van de Herfst-Winter Catalogus 2016 ontvangen? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

2 opmerkingen

  1. These boxes are too adorable, I LOVE all the products you used!!! So cute, love it! Thanks for sharing, Sas!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aww thank you so much Alex! These products are so much fun to work with, so there will be more coming... ; - ) xxx

    BeantwoordenVerwijderen