Herfst-Winter Catalogus 2016: Sneak Peek 4: 'Jolly Friends' Slider Card

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Herfst-Winter Catalogus 2016: Sneak Peek 4: 'Jolly Friends' Slider Card

stampin-sacha-slider-card

Voor de kaart van vandaag heb ik een slider kaart gemaakt met de Jolly Friends Bundle. Dit is een super leuke (en grappige) bundle met bijbehorende Jolly Hat Builder Punch. Voor de tekst heb ik de stempelset Snow Place gebruikt, die in de Jaarcatalogus staat. Het kleine grapje 'Oops!' heb ik gestempeld met de stempelset Labeler Alphabet.stampin-up-jolly-friendspresents-pinecones-softly-falling

Nadat ik de Kerstman, de tekst en de sterretjes heb gestempeld, heb ik de Whisper White laag geëmbossed met de Softly Falling Embossing Folder. Voor de binnenkant van de kaart heb ik Presents & Pinecones Designer Washi Tape gebruikt, alles natuurlijk qua kleuren op elkaar afgestemd!

jolly-hat-builder-punch

Het resultaat is een vrij eenvoudige, maar leuke kaart met een verborgen grapje! Wil je zien hoe ik de kaart heb gemaakt? Kijk dan de tutorial hieronder!

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Cherry Cobbler' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'This Christmas' DSP oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 12,0 x 8,0 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- 'Cherry Cobbler' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'This Christmas' DSP layer: 5-1/4" x 4"
- 'Whisper White' layer: 4-3/4" x 3-1/2"
- 'Whisper White' insert: 5-1/4" x 4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog of het zien van mijn tutorial, of wil je graag een Herfst-Winter Catalogus ontvangen? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.

Product List

2 opmerkingen

  1. Totally fun Christmas card! Thanks for the sharing how to make it!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you very much Hetty! I'm pleased you like it! x

      Verwijderen