Herfst-Winter Catalogus 2016: Sneak Peek 5: Jolly Friends

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Herfst-Winter Catalogus 2016: Sneak Peek 5: Jolly Friends

stampin-sacha-jolly-friends

Voor mijn sneak peek uit de Stampin' Up! Herfst-Winter Catalogus van vandaag heb ik gekozen voor een eenvoudige kaart met de Jolly Friends stempelset, met een tekst uit de Snow Place stempelset. Door de eland één keer te embossen met Copper Stampin' Emboss Powder en deze met Stampin' Dimensionals op te plakken krijgt de kaart meteen wat extra's!stampin-up-snow-placecopper-emboss-powder

Natuurlijk kan de kaart ook wat kleur gebruiken, dus dat heb ik gedaan door de flosjes van de kerstmuts over de hele kaart te stempelen in Real Red. De finishing touch heb ik gecreëerd door de Designer Washi Tape te gebruiken van de Affectionately Yours Suite uit de Jaarcatalogus en hierover Real Red Baker's Twine te strikken. Deze is afkomstig uit de Candy Cane Lane Baker's Twine Duo-Pack.

crumb-cake-real-red

Een kaart hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn en in dit geval geldt zeker: more is less! Ik ben dan ook erg tevreden over het resultaat.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Crumb Cake' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm

Measurements card inches:

- 'Crumb Cake' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Of heb je nog geen demonstratrice en wil je graag een exemplaar van de Herfst-Winter Catalogus ontvangen? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen