Herfst-Winter Catalogus 2016

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Herfst-Winter Catalogus 2016

herfst-winter-catalogus

Nog een paar dagen en dan komt de Stampin' Up! Herfst-Winter Catalogus 2016 uit! Vanaf 1 september mag iedereen de nieuwe producten uit deze catalogus bestellen. Natuurlijk kun je vanaf dan de online catalogus op mijn blog bekijken, maar heb je nog geen demonstratrice en wil je graag een papieren exemplaar in je brievenbus ontvangen? Neem dan even contact met me op via het contact formulier en dan zorg ik dat je zo snel mogelijk een catalogus in huis hebt.

Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe producten als eerste te bestellen of te genieten van kortingen van maar liefst 20-25%? Dan heeft het vele voordelen om als demonstratrice in te stappen in mijn team! Bekijk het filmje hieronder en mocht je meer willen weten of interesse hebben om mijn teamlid te worden, neem ook dan eventjes contact met me op zodat ik je alles kan uitleggen. Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn team!Geen opmerkingen