Herfst-Winter Catalogus 2016: Sneak Peek 6: Merry Mice

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Herfst-Winter Catalogus 2016: Sneak Peek 6: Merry Mice

merry mice christmas card stampin up

Vandaag is alweer de laatste sneak peek uit de Herfst-Winter Catalogus, want op 1 september gaat deze online en is het mogelijk voor iedereen om de nieuwe producten te bestellen! Heb je nog geen demonstratrice en wil je graag een catalogus ontvangen? Laat het mij dan even weten, dan zorg ik dat je zo snel mogelijk een exemplaar in huis hebt.kerstkaart stampin upcopper emboss poweder stampin up

Voor de kaart van vandaag heb ik gekozen voor de stempelset Merry Mice. Het is een hele schattige stempelset met leuke teksten. Ik heb gebruik gemaakt van Watercolor Paper zodat ik de achtergrond een mooie kleur heb kunnen geven met Soft Sky en een Aqua Painter.

kerstkaart merry mice pretty pines

Voor het inkleuren van de muis heb ik weer een 'oude' Wink of Stella gebruikt, gevuld met water. Voor de kaart die ik had voorbereid voor de video had ik de takken in de hoek eerst gestempeld met Old Olive en daarna heb ik accenten aangebracht met Copper Stampin' Emboss Powder. Tijdens mijn video echter ging het mis en greep ik meteen naar de Versamark, waardoor ik mijn plannen moest wijzigen.

kerstkaart merry mice gekleurd met wink of stella

Hoe de kaart precies is gemaakt en hoe ik mijn blooper heb opgelost kun je zien in mijn video hieronder!

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Old Olive' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Watercolor Paper' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- 'Old Olive' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Watercolor Paper' oplegvel: 5-1/4" x 4"
- 'Whisper White' insert: 5-1/4" x 4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Of heb je nog geen demonstratrice en wil je graag een exemplaar van de Herfst-Winter Catalogus 2016 ontvangen? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.


Geen opmerkingen