Herfst-Winter Catalogus 2016: Sneak Peek 1 'Wrapped in Warmth'

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Herfst-Winter Catalogus 2016: Sneak Peek 1 'Wrapped in Warmth'

stampin-sacha-kerstmis

De nieuwe Stampin' Up! Herfst-Winter Catalogus 2016 is uit! Als demonstratrice zijnde is één van de voordelen dat je een maand voordat de catalogus officieel online gaat, een pre-order mag doen om alvast met de nieuwe producten te kunnen werken. De komende weken laat ik dan ook weer de nodige sneak peeks zien met mijn favoriete producten uit deze catalogus.wrapped-in-warmth-christmasstampin-up-pretty-pines

De kaart van vandaag heb ik gemaakt met de Wrapped in Warmth stempelset, de Cable Knit 3D Embossing Folder, het This Christmas Specialty Designer Series Paper (DSP) en de Pretty Pines Thinlits Dies. Alleen het DSP is afkomstig uit de Jaarcatalogus, de overige producten zijn vanaf 1 september a.s. bij mij te bestellen.

cable-knit-embossing-folder

Met de Wink of Stella heb ik glitter aangebracht op de takjes en het woord 'Christmas'. Want wat is Kerst zonder bling bling?! In mijn tutorial kun je zien hoe ik deze kerstkaart heb gemaakt.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Very Vanilla' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Cherry Cobbler' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Garden Green' oplegvel: 7,3 x 11,3 cm
- 'This Christmas' DSP oplegvel: 7,0 x 11,0 cm

Measurements card inches:

- 'Very Vanilla' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Cherry Cobbler' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Garden Green' layer: 4-3/8" x 2-7/8"
- 'This Christmas' DSP layer: 4-1/4" x 2-3/4"

christmas-pines-pretty

Ik wil de bundle 'Christmas Pines' even in de Spotlight zetten, want dit is een prachtige bundle. Ik heb vandaag de stempelset niet gebruikt en alleen de takjes van de thinlits dies. De bundle verdient echter veel meer aandacht! De dennenappels zijn niet alleen voor de kerstperiode te gebruiken, maar zijn ook erg leuk voor de herfst bijvoorbeeld. En ook delen van de stempelset zijn voor meer doeleinden te gebruiken. Met een beetje creativiteit haal je veel meer uit deze bundle.

Woon je in Nederland, heb je nog geen demonstratrice en zou je graag een exemplaar van de Herfst-Winter Catalogus willen reserveren? Neem dan contact met me op via het contactformulier en ik zorg ervoor dat je binnenkort de catalogus bij jou in de bus hebt!

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

5 opmerkingen

 1. Dank voor je leuke tutorial. Mooie producten. Ben erg benieuwd naar de nieuwe catalogus (met klemtoon op 'ta' trouwens 😉).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Er staan weer veel mooie producten in, dus we kunnen weer volop knutselen! 😉

   Verwijderen
 2. Jouw starfolding card vind ik ook erg mooi. Ik denk erover om deze alleen van 1 vel kerstdesignpapier te maken dus zonder er iets op te plakken. Scheelt een hoop gedoe met al die driehoekjes snijden. Dank je wel voor de duidelijke uitleg! Ik ga weer heerlijk aan de freubel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw starfolding card vind ik ook erg mooi. Ik denk erover om deze alleen van 1 vel kerstdesignpapier te maken dus zonder er iets op te plakken. Scheelt een hoop gedoe met al die driehoekjes snijden. Dank je wel voor de duidelijke uitleg! Ik ga weer heerlijk aan de freubel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dankjewel! Het is inderdaad een vrij bewerkelijke kaart, maar het voordeel is dat je het zo 'gek' kunt maken als je zelf wil. Freubel ze! 😀

   Verwijderen