In de Spotlight: Baby Bear

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - In de Spotlight: Baby Bear

stampin-sacha-baby-bear

Voor vandaag wilde ik eens iets anders doen met de Baby Bear stempelset. Het is een three-step stempelset en ik wilde graag de laatste stap embossen met Copper Stampin' Emboss Powder. Om dit goed tot zijn recht te laten komen heb ik de tweede stap van het stempelen ertussenuit gelaten.stampin-up-birthdaycopper-emboss-powder

Voor de achtergrond heb ik de derde stap meerdere malen gestempeld. Ik heb deze stempel wel één keer afgestempeld. Met de Layering Squares Framelits Dies heb ik een Whisper White vierkant uitgesneden en een Calypso Coral scalloped vierkant om de beer er wat meer uit te laten springen.

layering-squares-framelits

De tekst 'Happy Birthday' komt van de stempelset Stylized Birthday en heb ik ook met de Copper Stampin' Emboss Powder geëmbossed. Om het koper terug te laten komen heb ik wat Copper Metallic Thread achter de beer geplakt.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Crumb Cake' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Calypso Coral' scalloped vierkant: 7,6 x 7,6 cm
- 'Whisper White' vierkant: 7,2 x 7,2 cm

Measurements card inches:

- 'Crumb Cake' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Whisper White' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Calypso Coral' scalloped square: 3" x 3"
- 'Whisper White' square: 2-7/8" x 2-7/8"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen