In de Spotlight: Jar of Love (schudkaart)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - In de Spotlight: Jar of Love (schudkaart)

stampin-sacha-schudkaart

De Jar of Love bundle is een erg leuke en uitgebreide bundle en bestaat uit de stempelset en de Every Day Jars Framelits. De framelits zijn zo gemaakt dat je ook schudkaarten kunt maken. Als achtergrond heb ik het Serene Scenery Designer Series Paper (DSP) Stack gebruikt.stampin-up-shaker-cardjar-of-love

Ik heb alleen wat takjes gestempeld als opvulling, verder heb ik een aantal bloemen en blaadjes gestempeld en uitgesneden om een mooie volle pot te maken. Als vulling heb ik de kleine hartjes gebruikt, hier is ook een framelit van.

every-day-jars-framelits

De nieuwe Foam Adhesive Strips maken het maken van een schudkaart erg gemakkelijk! Ze zijn wat hoger dan de Stampin' Dimensionals waardoor de schudkaart goed werkt. Ik vind het resultaat erg leuk geworden!

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Crumb Cake' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Old Olive' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Serene Scenery' oplegvel: 13,5 x 9,5 cm

Measurements card inches:

- 'Crumb Cake' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Old Olive' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Serene Scenery' layer: 5" x 3-3/4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen