In de Spotlight: Jar of Love (masking techniek)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - In de Spotlight: Jar of Love

stampin-sacha-masking-techniek

In deel 1 van deze week heb ik een sjieke kaart gemaakt met de Jar of Love bundle. Vandaag is het de beurt aan een grappige kaart voor een vriendin die is verhuisd. Ik heb gebruikt gemaakt van de 'masking techniek', waarbij ik het tweede potje achter het eerste potje heb gestempeld.jar-of-lovestampin-up-new-home

Hiervoor heb ik het kleine potje op een sticky note gestempeld en deze uitgeknipt, over de het gestempelde potje geplakt en daarna het tweede, grotere potje gestempeld. Het effect is erg leuk! Met Metallic Sequins heb ik leuke accenten aangebracht (als je goed kijkt zie je in de potjes doorzichtige sequins zitten).

every-day-jars-framelits

De bubbels die uit het kleine potje komen en de strepen onder de potjes heb ik gestempeld met de Playful Backgrounds stempelset. De tekst heb ik gestempeld met de Labeler Alphabet stempelset. Deze stempelset is ideaal om je eigen teksten mee te maken!

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Marina Mist' basiskaart: 10,5 x 29,0 cm, score @ 14,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 10,0 x 14,0 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 10,0 x 14,0 cm

Measurements card inches:

- 'Marina Mist' card base: 4-1/4" x 11", score @ 5-1/2"
- 'Whisper White' layer: 4" x 5-1/4"
- 'Whisper White' insert: 4" x 5-1/4"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen