In de Spotlight: Popcorn Box (Ready to Pop)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - In de Spotlight: Popcorn Box (Ready to Pop).

stampin-sacha-popcorn-box

Doosjes zijn altijd erg leuk om te maken. De Ready to Pop stempelset + Popcorn Thinlits Dies is weer een hele leuke bundle. Ik heb met deze bundle een sjieke popcorn box gemaakt. Dat heb ik gedaan door Basic Black cardstock te gebruiken en deze met goud te embossen.ready-to-poppopcorn-box-thinlits

Natuurlijk heb ik een mannelijke en een vrouwelijke versie gemaakt. Juist dat kleuraccent in Pool Party en Melon Mambo vind ik weer erg leuk. Als je wil zien hoe ik deze popcorn box heb gemaakt, kijk dan naar mijn tutorial verderop!

stampin-up-love

Aanstaande vrijdag kun je weer een totaal andere creatie zien die ik met de Ready to Pop stempelset heb gemaakt. Dus hou mijn blog in de gaten...

Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen