In de Spotlight: Ready to Pop

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - In de Spotlight: Ready to Pop

stampin-sacha-fresh-fruit

Vorige keer had ik met de Ready to Pop bundle een hele sjieke popcorn box gemaakt. Deze keer maak ik een kaart in een geheel andere stijl. Ik heb hiervoor ook de stempelset Fresh Fruit gebruikt. De gestreepte achtergrond heb ik zelf gemaakt met de nieuwe In Colors 2016-2018 Flirty Flamingo en Peekaboo Peach.ready-to-popstampin-up-in-colors

De perzik heb ik twee kleuren gegeven door middel van de zogenaamde Rock & Roll Techniek, waarbij ik eerst de perzik in Peekaboo Peach heb gestempeld. Daarna heb ik de buitenste randen van de stempel door de Flirty Flamingo inkt gerold en eroverheen gestempeld. Dit gaat heel gemakkelijk omdat het Photopolymeer stempels zijn waar je doorheen kunt kijken. Je kunt deze stap ook in één keer doen (eerst bestempelen met de Peekaboo Peach inkt en meteen met de randen door de Flirty Flamingo inkt rollen), maar niet iedereen vindt dat een prettige gedachte.

enamel-shapes-love

Om de kaart af te werken heb ik drie Enamel Shapes opgeplakt in de kleur Peekaboo Peach. De Enamel Shapes hebben drie vormen: rondjes, hartjes en sterretjes.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Flirty Flamingo' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Emerald Envy' oplegvel: 9,8 x 7,8 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 9,5 x 7,5 cm

Measurements card inches:

- 'Flirty Flamingo' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Whisper White' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Emerald Envy' layer: 3-5/8" x 3-1/8"
- 'Whisper White' layer: 3-1/2" x 3"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen