-->

In de Spotlight: Touches of Texture (Watercolour Techniek)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - In de Spotlight: Touches of Texture (Watercolour Techniek)

stampin-sacha-thoughtful-banners

Voor de eerste keer heb ik echt de watercolour techniek gebruikt. Ik heb er wel eens wát mee gedaan, maar nooit met aquarel papier. Voor deze kaart heb ik de stempelsets Touches of Texture en Thoughtful Banners gebruikt en natuurlijk Aqua Painters.touches-of-texturestampin-up-watercolor-paper

Door het aquarel papier eerst nat te maken met de Aqua Painter en deze vervolgens te kleuren met inkt, krijg je een heel mooi effect. In mijn tutorial kun je precies zien hoe ik dit heb gedaan. Met Black Stampin' Emboss Powder (inmiddels niet meer verkrijgbaar) heb ik de bloemen, libelle en tekst geëmbossed.

stampin-sacha-jaarcatalogus

Door het embossen zijn de plaatjes heel gemakkelijk in te kleuren. Dit heb ik gedaan met een 'oude' Wink of Stella, gevuld met water. Hier zit nog wat glitter in, waardoor het nog nét wat meer effect krijgt. Erg mooi, ik ben zeer tevreden met het resultaat!

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Island Indigo' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Watercolour Paper' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Whisper White' inlegvel (binnenzijde kaart): 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- 'Island Indigo' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Watercolour Paper' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Whisper White' insert: 5-1/4" x 4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.


Product List (Black Stampin' Emboss Powder + White Signo Uni-Ball Gel Pen = retired)

Geen opmerkingen