In de Spotlight: Touches of Texture

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - In de Spotlight: Touches of Texture

touches-of-texture

Deze week staat de stempelset Touches of Texture in de Spotlight. De stempelset bestaat uit twee delen en is een ontzettend mooie set met een bijzondere uitstraling. Voor de kaart van vandaag heb ik vier van de vijf kleuren van de In Colors 2015-2017 gebruikt en voor de tekst de stempelset Teeny Tiny Sentiments.teeny-tiny-sentimentsstampin-sacha-petal-burst

Met deze stempelset kun je de plaatjes inkleuren, maar je kunt ook de artistieke kant op met de spetters en dat heb ik gedaan. De basiskaart is Tip Top Taupe met daarop een Watermelon Wonder laag die ik heb geëmbossed met de Petal Burst embossingfolder. Door de tweede en derde laag schuin op de kaart te plakken krijgt deze een speelse uitstraling en zie je ook meer van de laag met embossing.

stampin-up-in-colors

Voor de finishing touch heb ik de nieuwe Mini Striped Ribbon gebruikt, natuurlijk ook in Watermelon Wonder en de bloem heb ik afgewerkt met White Perfect Accents. Om de kaart iets meer dimensie te geven heb ik de bij uitgeknipt en opgeplakt met een Stampin' Dimensional.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Tip Top Taupe' basikaart: 10,5 x 29,0 cm, score @ 14,5 cm
- 'Watermelon Wonder' oplegvel: 8,5 x 12,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 8,0 x 12,0 cm

Measurements card inches:

- 'Tip Top Taupe' card base: 4-1/4" x 11", score @ 5-1/2"
- 'Watermelon Wonder' layer: 3-1/2" x 4-3/4"
- 'Whisper White' layer: 3-1/4" x 4-1/2"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen