Thoughtful Branches Special

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Thoughtful Branches Special

stampin-sacha-thoughtful-branches

Vandaag wil ik jullie laten zien wat je allemaal kunt doen met de prachtige, exclusieve limited-time bundle 'Thoughtful Branches'. Deze bundel bestaat uit 9 thinlits dies en 23 stempels, waarmee je de meest uiteenlopende creaties kunt maken. Voor de eerste kaart heb ik de boomstam en blaadjes gestempeld en uitgesneden met de thinlits dies. Om een extra accent aan te brengen heb ik de blaadjes twee keer gestempeld en uitgesneden, maar heb ik één keer de blaadjes extra uitgesneden met een hart van de Sweet & Sassy Framelits Dies.stampin-up-petal-burstpop-up-panel-card

Deze kaart is een Pop-Up Fold Card. Een tutorial voor deze kaart zal ik in september filmen. Is het geen prachtige kaart? De bundle is gebruikt om een hortensia te maken.

emboss-resist-techniek

De volgende kaart is een kaart in een herfst thema. Ik heb deze geCASEd van Sara Douglass, CEO van Stampin' Up! en er mijn eigen draai aan gegeven. Met een Watercolor Techniek heb ik drie herfstkleuren aangebracht en met Emboss Resist heb ik de blaadjes gemaakt en uitgesneden. Het resultaat is erg mooi geworden.

layering-ovals-framelits

Omdat ik nog wat blaadjes over had van de vorige kaart heb ik hier nog een kaart mee gemaakt. De basiskaart is in de kleur Soft Suede. Ik heb een achtergrond gemaakt door dezelfde blaadjes met Versamark te stempelen en met Clear Emboss Poeder te embossen. Met de Layering Ovals Framelits heb een accent aangebracht en daarin de tekst gestempeld. Ik ben erg tevreden met het resultaat!

bedankt-stampin-sacha

Deze kaart heb ik geCASEd van Kylie Bertucci en er mijn eigen draai aan gegeven. Het ziet er moeilijker uit om te maken dan het is! Als je wil weten hoe de kaart is gemaakt, kun je de tutorial van Kylie bekijken. Zij is een erg getalenteerde demo in Australië.

christmas-card-kerstkaart

De laatste kaart die ik (tot nu toe) met de bundle heb gemaakt is een kerstkaart. Als basiskaart heb ik Whisper White gebruikt, met daarop een laag Night of Navy. Daarop weer een laag Silver Foil en als laatste weer een laag Night of Navy. De boomstammen heb ik gestempeld met Early Espresso en de takken heb ik geëmbossed met Irridescent Ice Emboss Powder (zit helaas niet meer in de collectie). Hierover heb ik met de Wink of Stella nog meer glitter aangebracht en ik heb nog meer glitteraccenten met de Wink of Stella aangebracht door spetters aan te brengen (dit doe je door met de pen op je vinger of bijvoorbeeld een clear block te tikken).

Zoals je ziet zijn de mogelijkheden met deze bundle eindeloos en kun je voor alle seizoenen creaties maken! Wat je hierboven ziet is slechts een greep uit alles wat mogelijk is. Mocht je deze bundle toe willen voegen aan jouw eigen collectie, laat het mij dan weten via stampinsacha@gmail.com. Ik adviseer je om dit zo snel mogelijk te doen, want de bundle is alleen verkrijgbaar in augustus en zolang de voorraad strekt! De bundle kost € 63,25, maar je kunt de stempelset en de thinlits dies ook apart kopen. De Thoughtful Branches stempelset kost € 33,00 en de Beautiful Branches Thinlits Dies kosten € 37,50. Bij aanschaf van de bundle krijg je dus 10% korting én je krijgt ook nog eens een gratis workshop met deze bundle als thema bij mij thuis in september!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met me opnemen via de mail.


2 opmerkingen

 1. LOVE your pop out card Sacha....it looks AMAZING!!!!
  I missed it on FB perhaps as I did not click on all the cards you had with it.
  Congrats hunni ooxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you so much Lynda, you're very sweet! 😊 xxx

   Verwijderen