Blog in een nieuw jasje!

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Blog in een nieuw jasje!

Na meer dan 100 blogberichten en bijna 100 YouTube tutorials vond ik het tijd worden voor een make-over van mijn blog. Mijn blog was al even toe aan een nieuw jasje, maar ik moet eerlijk toegeven dat mijn goede en zeer gewaardeerde vriendin en collega Lea mij de besmettelijke make-over bug heeft gegeven!

Niet alleen heeft mijn blog een veel kleurrijker uiterlijk gekregen, ook is een en ander een stuk overzichtelijker geworden.

Ik hoop dat jullie deze nieuwe look mooi vinden!


2 opmerkingen

  1. Absolutely love the new blog Sacha, very pretty indeed xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you Lea! Thanks for giving me the 'bug', I'm very happy with the new look! xxx

      Verwijderen