Cadeau tasje Wrapped in Warmth

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Cadeau tasje Wrapped in Warmth


Vandaag laat ik je in mijn video tutorial zien hoe je dit schattige cadeau tasje maakt met de Wrapped in Warmth stempelset. Een stempelset die is ontworpen voor Kerstmis, maar die je met een beetje creativiteit óók kunt gebruiken voor het hele winterseizoen! Ik heb gebruik gemaakt van het Fruit Stand Designer Series Paper, wat hele zomers designs heeft, maar zoals je ziet ook designs die je voor bijvoorbeeld dit tasje kunt gebruiken.


Met de Layering Circles Framelits heb ik met Daffodil Delight en Whisper White Cardstock vier lagen opgebouwd om het hartje een interessante uitstraling te geven. Van de tekst 'Keep warm & snuggle up' heb ik met de Basic Black Stampin' Write Marker alleen het gedeelte 'snuggle up' zwart gekleurd en gestempeld. Met de Classic Label Punch heb ik er een banner van gemaakt en deze heb ik tussen de lagen gestopt.


Met wat Linen Thread heb ik het tasje dicht gemaakt door het eerst om het tasje heen te wikkelen en daarna te strikken. Verder wilde ik deze keer geen extra bling toevoegen. Het eindresultaat vind ik super leuk!

Template:

template-stampin-sacha

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf nu kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.


Product List

Geen opmerkingen