Colour Challenge #1: Nazomer

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Colour Challenge #1: Nazomer


colour challenge stampin sacha

Vandaag is voor de eerste keer mijn colour challenge! Omdat het nog steeds zo'n mooi weer is heb ik gekozen voor 'nazomer' en vond bovenstaande foto op Google met de kleuren Marina Mist, Delightful Dijon, Early Espresso, Crumb Cake en Always Artichoke. Ik wilde wat gaan doen met 'Negative Die Cut Masking', wat een hele leuke techniek is.

<img src="negative-die-cut-masking.jpg" alt="negative die cut masking techniek">

Ik heb met de stempelset Botanical Blooms de nerven van de blaadjes en de knopjes van de bloemen gestempeld met Archival Basic Black. Vervolgens heb ik met de Botanical Builder Framelits de blaadjes en bloemen uitgesneden met de Big Shot. Deze kan ik gebruiken als template om over de nerven en knopjes te leggen en met mijn sponge daubers de gewenste kleur inkt aan te brengen.

<img src="botanical-builders-colour-challenge" alt="kaart met blaadjes en bloemen botanical blooms stempelset"><img src="stampin-sacha-perfectly-wrapped" alt="layering circles framelits">

En dit is het resultaat! Door de kleuren een beetje te mengen heb ik een mooie achtergrond gekregen. De lege ruimtes heb ik opgevuld door nog wat extra bloemetjes te stempelen.Om de achtergrond wat te breken heb ik 1/4" Gold Natural Trim om de laag heen gewikkeld. Met de Perfectly Wrapped Stempelset heb ik de tekst 'Happy Day' geëmbossed in de kleur Marina Mist. Dit heb ik gedaan door eerst de stempel te beïnkten met Versamark en daarna met Marina Mist. Vervolgens heb ik Iridescent Ice Emboss Powder gebruikt om de tekst wat glitter te geven (deze is helaas niet meer verkrijgbaar).

<img src="botanical-blooms-layering-circles" alt="kaart met wink of stella en rhinestones">

Enkele blaadjes die ik had uitgesneden om mijn template te maken heb ik beïnkt door ze in mijn inkt pad te leggen/duwen. Zo kan ik ze meteen hergebruiken en zijn ze precies op kleur. Met mijn Wink of Stella heb ik ze wat glitter gegeven. Om de kaart af te maken heb ik wat Rhinestones opgeplakt.

Ik hoop dat jullie mijn eerste colour challenge leuk vinden!

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Delightful Dijon' kaartbasis: 14,5 x 21,0 cm, score @ 10,5 cm
- 'Whisper White' oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- 'Whisper White' inlegvel: 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- 'Delightful Dijon' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score @ 4-1/4"
- 'Whisper White' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Whisper White' insert: 5-1/4" x 4"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List (Iridescent Ice Stampin' Emboss Powder = retired)

2 opmerkingen