-->

Colour Challenge #2

Stampin´ Up! demonstratrice Stampin` Sacha - Colour Challenge #2

stampin-sacha-vriendschap

Voor de Colour Challenge van komende zondag heb ik gekozen voor het onderwerp 'vriendschap'. Want als je mij vraagt wat het mooiste is wat mij als demonstratrice is overkomen, dan is dat wel dat ik een aantal bijzondere mensen heb mogen leren kennen in Nederland, maar ook daarbuiten. Hieraan heb ik enkele zeer bijzondere vriendschappen overgehouden, die heel waardevol voor me zijn en die hopelijk voor het leven zijn!

Wil je meedoen aan deze Colour Challenge? Je moet minimaal 4 van de 5 kleuren gebruiken en voor de basiskaart mag je kiezen uit Whisper White of Very Vanilla. Succes! Stuur jouw creatie dan in uiterlijk zaterdag a.s. en dan krijgt deze zondag een plekje op mijn blog!


Geen opmerkingen