Lazy Sunday: Vintage kaart met Picture Perfect stempelset

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Lazy Sunday: Vintage kaart met Picture Perfect stempelset

vintage kaart van stampin sacha

Als Stampin' Up! demonstratrice heb ik het geluk gehad een team Engelse demo's te leren kennen, waaronder mijn goede en zeer getalenteerde vriendin Lea Denton (www.thecraftyspark.co.uk). Regelmatig houden we challenges en vorige maand was de challenge een vintage kaart. Op deze 'luie zondag' wilde ik jullie deze kaart laten zien.

picture perfect, thoughtful branchesvintage look met gorgeous grunge en timeless textures

Ik heb gebruik gemaakt van de stempelsets Picture Perfect, Thoughtful Branches en Vintage Leaves (één van mijn favoriete stempelsets momenteel). Om een vintage look te creëren heb ik gekozen voor de stempelsets Gorgeous Grunge en Timeless Textures.

kolibrie op layering circles

De kolibrie heb ik uitgeknipt en goed uit laten komen door deze op twee cirkels te plakken, uitgesneden met de Layering Circles Framelits. Hier heb ik juist gekozen voor vrolijke kleuren. Ook al is het een vintage kaart, dit wil niet zeggen dat het allemaal donkere kleuren moeten zijn. De randen van de laag heb ik ruw gemaakt en ook de randen van de uitgesneden blaadjes, die ik ook gekreukeld heb.

Ik hoop dat jullie het resultaat mooi vinden. Ik ben er in ieder geval blij mee!

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Very Vanilla' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- 'Very Vanilla' laag: 14,0 x 10,0 cm
- 'Rich Razzleberry' scallop cirkel: 7,7 cm
- 'Sweet Sugarplum' cirkel: 6,1 cm

Measurements card inches:

- 'Very Vanilla' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- 'Very Vanilla' layer: 5-1/4" x 4"
- 'Rich Razzleberry' scallop circle: 3-1/16" cm
- 'Sweet Sugarplum' circle: 2-7/16"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. 


Product List (Neutrals Candy Dots = retired)

Geen opmerkingen