Nieuwe rubriek op mijn blog!

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Nieuwe rubriek op mijn blog!

Zoals jullie wel gezien hebben (dat kan natuurlijk niet missen!) heeft mijn blog een make-over gekregen. Daarnaast wil ik nog wat andere veranderingen door gaan voeren. Ik heb een tijd lang de rubriek 'In de Spotlight' gedaan, maar daar stap ik nu vanaf. Ik ga gewoon lekker video's maken van projecten waar ik op dat moment het meeste zin in heb. De Lazy Sunday rubriek wil ik nog wel blijven doen, maar dat ga ik afwisselen met een nieuwe rubriek, namelijk een colour challenge (dus de ene zondag de 'Lazy Sunday' rubriek en de andere zondag de 'Colour Challenge').Elke maandag kies ik een onderwerp uit wat mij op dat moment bezighoudt (dat kan iets uit het nieuws zijn of het weer, of iets persoonlijks) en daar maak ik een colour challenge van. En het project wat daaruit ontstaat wil ik op zondag op mijn blog zetten. Voel je vrij om met me mee te doen en jouw project in te sturen! Die krijgt ook een plaatsje op mijn blog met vermelding van jouw naam!

De challenge van deze week is: nazomer.


Deze zondag hoop ik jullie mijn project te kunnen laten zien met minimaal 4 van de 5 kleuren. Wens me succes!


Geen opmerkingen