Herfst-Winter Catalogus is online en nog meer leuk nieuws!

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Herfst-Winter Catalogus is online en nog meer leuk nieuws!

Eindelijk is het dan zover, de nieuwe Stampin' Up! Herfst-Winter Catalogus 2016 is online! Klik op het plaatje hieronder om de online versie te bekijken. Verder kun je de online catalogus vinden onder de desbetreffende tab. Heb je nog geen demonstratrice en zou je graag een papieren exemplaar in de brievenbus willen ontvangen? Neem dan even contact met me op en ik zorg dat je zo snel mogelijk een catalogus op de deurmat hebt liggen. Bestellingen kun je bij mij plaatsen via de online shop en via de mail (uitleg hierover vind je onder het tabblad 'bestellingen plaatsen'. Mocht je hierover vragen hebben dan kun je altijd contact met me opnemen!

stampin up herfst winter catalogus 2016 2017

Special Offers

De komende drie weken kun je profiteren van leuke aanbiedingen met maar liefst 25% korting! Deze kun je vinden door op onderstaand plaatje te klikken. Deze vind je ook terug op mijn startpagina. Aan het begin van elke week zal ik ze allemaal vermelden in een blogbericht zoals hieronder. Mocht je een bestelling willen plaatsen, dan kan dat via de mail of via mijn online shop, zoals eerder vermeld.

Special Offers 1 - 7 september


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.


Geen opmerkingen