Affectionately Yours Suite: In de Spotlight (vijfhoekig doosje)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Affectionately Yours Suite: In de Spotlight (vijfhoekig doosje)

stampin-sacha-affectionately-yours

Voor mijn project van vandaag heb ik een keer gekozen voor een doosje, namelijk een zeshoekig doosje ofwel een hexagonal box. Ik heb gebruik gemaakt van het Affectionately Yours Specialty Designer Series Paper, de Grateful Bunch bundle en de Watermelon Wonder Mini Striped Riboon. Een erg mooie combinatie al zeg ik het zelf!

mini-striped-ribbonstampin up-affectionaly-yours


Ter voorbereiding van mijn video heb ik hetzelfde doosje gemaakt met het Pop of Pink Specialty Designer Series Paper, ook zeker de moeite waard om hier even te laten zien!

jaarcatalogus-love-affection

De boven- en onderkant van het doosje heb ik afgewerkt met circles die ik met de Layering Circles Framelits heb uitgesneden. De tekst 'I love you' heb ik geëmbossed met Copper Stampin' Emboss Powder, een prachtige kleur die ook terugkomt in het Affectionately Yours Specialty Designer Series Paper (vandaar de naam 'Specialty').

mint-macaron-watermelon-wonder

De bloemen heb ik gestempeld met Night of Navy en Mint Macaron inkt en ik heb deze uitgeponst met de Grateful Bunch Punch. Ter afwerking heb ik de bloemen wat glitter gegeven met de Wink of Stella en heb ik in het midden een Mint Macaron Enamel Dot gegeven (inmiddels zijn deze vervangen door Enamel Shapes). Hieronder kun je mijn video bekijken hoe ik dit doosje heb gemaakt en kun je een template vinden van het doosje.

Tutorial:


Template:

template-affectionately-yours

Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen