Affectionately Yours Suite: In de Spotlight (kaart voor vijfhoekig doosje)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Affectionately Yours Suite: In de Spotlight (kaart voor vijfhoekig doosje)

affectionately yours suite

Zoals beloofd zou ik vandaag een bijpassende kaart maken voor het vijfhoekig doosje dat ik dinsdag heb gemaakt met de producten uit de Affectionately Yours Suite en de Grateful Bunch bundle. Ook hier heb ik weer gebruik gemaakt van het Copper Emboss Powder.copper emboss powderstampin up

Deze keer heb ik een gedeelte van de stempel gebruikt van de stempelset Layering Love, voor het woordje 'love'. Hiervoor heb ik een Versamark Marker gebruikt (niet bij Stampin' Up! verkrijgbaar, maar online gekocht). Dit heb ik gestempeld op een strook Vellum, wat een erg leuk effect geeft. Ook de bloemen heb ik geëmbossed op Night of Navy cardstock en uitgeknipt.

layering love, copper emboss powder

De bloemen heb ik een glanslaag gegeven met Crystal Effects, welke helaas ook niet meer verkrijgbaar is bij Stampin' Up! (wel online als Glossy Accents), maar ik vond het zonde om het weg te gooien! Twee van de drie bloemen heb ik zo opgeplakt dat ze meteen het Vellum een beetje op zijn plek houden.

bloemen met crystal effects, vellum

En zo heb je dus een hele leuke set om iemand cadeau te geven! Wil je zien hoe ik de kaart heb gemaakt? Kijk dan mijn tutorial hieronder.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Crumb Cake' basiskaart: 10,5 x 29,0 cm, score @ 14,5 cm
- 'Mint Macaron' laag: 10,0 x 14,0 cm
- 'Affectionately Yours' DSP laag: 9,5 x 13,5 cm
- 'Vellum' strook: 5,0 x 15,0 cm

Measurements card inches:

- 'Crumb Cake' card base: 4-1/4" x 11", score @ 5-1/2"
- 'Mint Macaron' layer: 4" x 5-1/4"
- 'Affectionately Yours' DSP layer: 3-3/4" x 5"
- 'Vellum' strip: 2" x 5-3/4"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen