Foxy Friends / Acorny Thank You (herfst kaart)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Foxy Friends / Acorny Thank You (herfst kaart)

stampin-sacha-foxy-friends

Ook al zitten we nog in tropische temperaturen, volgens de kalender mogen we wel een beetje aan de herfst gaan denken, vandaar deze toepasselijke kaart met de Foxy Friends en Acorny Thank You stempelsets. Met de Fox Builder Punch kun je ontelbaar veel vriendjes maken en bij een eikeltje hoort natuurlijk een eekhoorn.

pacorny-thank-youstampin-up-every-day

Tijdens mijn Koffie & Kaart Workshop, waar we deze kaart hebben gemaakt, hadden we gekozen voor een Early Espresso rand, maar voor de tutorial van vandaag wilde ik een gouden rand proberen, wat erg mooi heeft uitgepakt vind ik (maar ik vind beide opties erg mooi!). Ook heb ik een fleurig accent aangebracht met twee stukjes Washi Tape van de Affectionately Yours Suite.

layering-circles-framelits

Ik vind het eindresultaat erg mooi geworden! Het is een hele vrolijke kaart geworden, met een alvast een knipoog naar de herfst. Precies zoals ik het in gedachten had.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Whisper White' basiskaart: 10,5 x 29,0 cm, score @ 14,5 cm
- 'Mint Macaron' laag: 10,0 x 14,0 cm (gebruikte cirkel 6,0 cm)
- 'Gold Foil' scallop cirkel: 7,1 cm
- 'Vellum' cirkel: 7,4 cm

Measurements card inches:

- 'Whisper White' card base: 4-1/4" x 11", score @ 5-1/2"
- 'Mint Macaron' layer: 4" x 5-1/4" (used circle 2-3/8")
- 'Gold Foil' scallop circle: 2-13/16"
- 'Vellum' circle: 2-15/16"

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List (Builder Bird Punch = retired)

Geen opmerkingen