-->

Perfectly Wrapped Project Kit (en stempelset) deel 2

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Perfectly Wrapped Project Kit (en stempelset) deel 2

stampin sacha, perfectly wrapped project kit

Vorige week en deze week staat de Perfectly Wrapped Project Kit in de Spotlight en eigenlijk ook automatisch de stempelset Perfectly Wrapped. In deel 1 heb ik je in mijn video laten zien hoe je de Happy Day bag en de For You gift box maakt.

for you, gift boxhappy day, gift bag


Vandaag in deel twee kun je zien hoe ik de Thanks box en de Hooray bag maak. Natuurlijk ben ik zo eigenwijs geweest om de instructies niet tot bijna niet te lezen, maar het is me gelukt en dat zegt genoeg over deze kit. De projecten zijn erg leuk om te maken en niet al te moeilijk!

perfectly wrapped workshop

Vind je het leuk om bij mij een 'Perfectly Wrapped' workshop te volgen? Laat het mij dan even weten via de mail en dan plannen we samen een datum. Het maakt niet uit of je alleen bent of met meerdere personen (maximaal 6). Ik zorg uiteraard voor de project kit en de stempelset.

Tutorial:
Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen