Perfectly Wrapped Project Kit (en stempelset) deel 1

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Perfectly Wrapped Project Kit (en stempelset) deel 1


stampin-up-perfectly-wrapped

In de nieuwe jaarcatalogus staan een aantal leuke kits, waaronder de Perfectly Wrapped Project Kit op pagina 159. Er is ook nog een bijpassende stempelset Perfectly Wrapped verkrijgbaar. Hiermee heb ik al eens een kaart gemaakt en deze stempelset is ook erg leuk zonder de project kit.stampin-sacha-jaarcatalogus

In deel 1 van mijn video kun je zien hoe ik de For You Gift box maak en de Happy Day bag. In totaal kun je met de kit 4 doorzichtige doosjes, 4 kartonnen doosjes, 4 zakjes en 4 tasjes maken. Natuurlijk zit er voldoende materiaal in om alles in elkaar te zetten en te decoreren! Zoals gezegd is de stempelset niet inbegrepen.

Vind je het leuk om bij mij een 'Perfectly Wrapped' workshop te volgen? Laat het mij dan even weten via de mail en dan plannen we samen een datum. Het maakt niet uit of je alleen bent of met meerdere personen (maximaal 6). Ik zorg uiteraard voor de project kit en de stempelset.

Tutorial:


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou.
Product List

Geen opmerkingen