Best Birds kaart

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Best Birds kaart

stampin' sacha, best birds kaart

Een hele mooie bundle uit de jaarcatalogus is de Best Birds bundle, bestaande uit de Best Birds stempelset en de Birds & Blooms Thinlits. Hiermee heb ik deze prachtige kaart gemaakt voor één van mijn workshops.


best bird stempelset, birds & blooms thinlitswild wasabi cardstock

Heb je een keer geen zin om de plaatjes in te kleuren? Dan stempel je ze gewoon op gekleurd cardstock zoals ik heb gedaan op Wild Wasabi cardstock en dan krijg je dit effect. De achtergrond die je achter de vogel ziet is het This Christmas Specialty Designer Series Paper. Ik vond het zo leuk uitkomen met de noten!

achtergrond vogel, this christmas Specialty Designer Series Paper

Ik ben erg blij met het resultaat. Het is een niet te drukke kaart met een paar fleurige tinten en een mooie tekst. Een kaart die je zomaar elke dag naar iemand toe kunt sturen. Want wie wil er nu niet eens spontaan een kaartje in de brievenbus vinden?!

Afmetingen kaart centimeters:

-  Very Vanilla basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
-  Wild Wasabi laag: 14,0 x 10,0 cm
Very Vanilla laag: 13,5 x 9,5 cm
Wild Wasabi scalloped cirkel: 7,1 cm
- This Christmas DSP cirkel: 6,8 cm
Calypso Coral banner: 4,0 x 3,0 cm
Very Vanilla banner: 4,0 x 2,7 cm

Measurements card inches:

-  Very Vanilla card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
-  Wild Wasabi layer: 5-1/4" x 4"
Very Vanilla layer: 5" x 3-3/4"
Wild Wasabi scalloped circle: 2-13/16"
- This Christmas DSP circle: 2-11/16"
Calypso Coral banner: 1-1/2" x 1-1/4"
Very Vanilla banner: 1-1/2" x 1-1/8"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Product List

Geen opmerkingen