Colour Challenge #2: Vriendschap (Shooting Star)

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Colour Challenge #2: Vriendschap (Shooting Star)


De colour challenge die ik vorige week heb gekozen gaat over vriendschap, één van de mooiste dingen die Stampin' Up! mij gebracht heeft. De kleuren die ik daarbij heb gebruikt (vier van de vijf) zijn geworden Basic Black, Peekaboo Pach, Mint Macaron, Early Espresso en Whisper White voor de basiskaart. De bundle waar ik voor heb gekozen is de Shooting Star stempelset met bijbehorende Sliding Star Framelits.

you´re sweet as can beewink of stella, mint macaron en peekaboo peach bloemetjes

Ik heb deze keer geen ingewikkelde kaart gemaakt, maar een strakke, simpele slider kaart met een hele mooie tekst: 'You're sweet as can bee', ofwel 'Je bent zo lief als maar zijn kan'. Erg toepasselijk voor deze challenge. De bijenkorf heb ik ingekleurd met de Wink of Stella en Early Espresso, de bijtjes met Peekaboo Peach, waarbij ik de vleugeltjes heel lichtjes heb gekleurd. De bloemetjes komen van de Tree Builder Punch.

bijtjes, pearl basic jewels

Om de kaart een leuk effect te geven heb ik stippellijntjes achter de bijtjes getekend, alsof ze allerlei patronen vliegen. Dit geeft de kaart iets vrolijks. Als laatste heb ik Pearl Basic Jewels op de bloemetjes geplakt.

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Whisper White' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- 'Mint Macaron' laag: 10,0 x 10,0 cm
- 'Whisper White' laag: 9,7 x 9,7 cm

Measurements card inches:

- 'Whisper White' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- 'Mint Macaron' layer: 4" x 4"
- 'Whisper White' layer: 3-7/8" x 3-7/8"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf nu kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.


Product List

Geen opmerkingen