Cookie Cutter Halloween

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Cookie Cutter Halloween

cookie cutter halloween, stampin' sacha

Ik wilde leuke kaarten maken voor twee coole broers in Engeland. Dus tja, wat maak je dan? Een kaart met de Cookie Cutter Halloween en de Labeler Alphabet stempelsets in de kleuren Island Indigo en Garden Green!

island indigo, garden greenlabeler alphabet

En omdat het bijna Halloween is gaan we natuurlijk voor deze stijl. Ik heb het vrij simpel gehouden met de kraai als leuke touch en de tekst speels in wit geëmbossed en uitgeknipt. De achtergrond heb ik gemaakt met de Hardwood stempelset. Ik heb een A4 kopieerblaadje genomen, daar een gat uit gescheurd en zo de achtergrond gestempeld. De mummie komt nog een keertje terug aan de binnenkant van de kaart (schuin gestempeld in het hoekje rechtsonder).

mummie, hey cool kid

De jongens waren erg blij met hun kaart heb ik gehoord! Wil je nog een project zien die ik met de Cookie Cutter Halloween stempelset heb gemaakt? Klik dan hier!

Afmetingen kaart centimeters:

- Island Indigo/Garden green basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Whisper White oplegvel: 14,0 x 10,0 cm
- Whisper White inlegvel: 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- Island Indigo/Garden green card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Whisper White layer: 5-1/4" x 4"
- Whisper White insert: 5-1/4" x 4"

Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.


Product List

Geen opmerkingen