Snow Place Faux Stitching

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Snow Place Faux Stitching

there's snow place like home

Ik kijk zelf erg graag naar YouTube filmpjes en daar kwam ik op het idee van mijn kaart van vandaag met de Faux Stitching techniek, geïnspireerd door een video van Gina K. Ik heb hiervoor de stempelset Snow Place gebruikt met de bijbehorende Snow Friends Framelits en de Layering Ovals Framelits voor de tekst. Ook heb ik ovalen gebruikt van Sizzix omdat ik niet de materialen had die Gina K. had.


snow place stempelset, snow friends framelitspinguin op de besneeuwde heuvels

Ik heb voor de basiskaart Whisper White gekozen met daarop een Real Red laag en daarop een Marina Mist laag. Hierop heb ik sterren geëmbossed met White Stampin' Emboss Powder.

grappige pinguinsdrie lagen heuveltjes, dazzling diamonds glimmer paper

Ik heb drie stukjes gesneden voor mijn heuveltjes, waarvan eentje uit het Dazzling Diamonds Glimmer Paper (prachtig!). De breedte moest gelijk zijn aan de Marina Mist laag (wat in mijn video een beetje mis ging, omdat ik van de tweede, Real Red, laag uitging).

faux stitching

Met de ovalen heb ik de vorm van de heuvels gesneden, daarna heb ik met een beetje creativiteit de Faux Stitching look aangebracht. De pinguïns komen mooi tot hun recht en vooral de linkse die even komt spieken vind ik erg leuk!

Afmetingen kaart centimeters:

- Whisper White basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Real Red laag: 14,0 x 10,0 cm
- Marina Mist laag: 13,5 x 9,5 cm
- Whisper White hoogste heuvel: 6,5 x 9,5 cm (ovaal breedte 11,0 cm gebruikt)
- Dazzling Diamonds heuvel: 5,5 x 9,5 cm (ovaal breedte 11,0 cm gebruikt)
- Whisper White laagste heuvel: 3,0 x 9,5 cm (ovaal breedte 9,9 cm gebruikt)
- Whisper White kleinste ovaal tekst: 5,1 cm
- Real Red scalloped ovaal tekst: 5,5 cm
- Whisper White grootste ovaal tekst: 5,8 cm

Measurements card inches:

- Whisper White card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Real Red layer: 5-1/4" x 4"
- Marina Mist layer: 5" x 3-3/4"
- Whisper White highest hill: (used oval width 4-5/16")
- Dazzling Diamonds hill: (used oval width 4-5/16")
- Whisper White lowest hill: (used oval width 3-15/16")
- Whisper White smallest oval sentiment: 2"
- Real Red scalloped oval sentiment: 2-1/8"
- Whisper White largest oval sentiment: 2-1/4"

Tutorial:Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Product List (Ovals Collection Framelits Die = retired)

Geen opmerkingen