Snow Place kerstkaart met tag

Stampin´ Up! demonstratrice Stampin´ Sacha - Snow Place kerstkaart met tag

snowplace kerstkaart met tag, stampin sacha

Tijdens één van mijn workshops hebben we deze leuke Tri-Fold kaart gemaakt, net zoals in mijn vorige blogpost met de Snow Place stempelset en de bijbehorende Snow Friends Framelits. Voor deze kaart hebben we gebruik gemaakt van het Candy Cane Lane Designer Series Paper uit de Herfst-Winter Catalogus 2016.


candy cane lane designer series papervakje voor een tag of cadeaukaart

Wanneer je de kaart openmaakt, komt er een gedeelte tevoorschijn waar je een boodschap kunt schrijven én een vakje met een tag/label erin. In plaats van deze tag kun je hier ook een cadeaukaart in stoppen.

pinguin en kleine sneeuwpop, uitgeneden met snow friends framelits

De pinguïn en de kleine sneeuwpop heb ik uitgesneden met de Snow Friends Framelits. De achtergrond is geëmbossed met de Softly Falling Embossing Folder.

leuke kerstkaart met tag of cadeaubon, stampin up

Het resultaat is een hele leuke kerstkaart met de mogelijkheid voor een label of een cadeaubon. Erg leuk voor de kerstdagen! En die laten niet meer lang op zich wachten, want de tijd vliegt voorbij!

Een tijdje geleden heb ik een video tutorial gemaakt over een Tri-Fold card met de Pedal Pusher stempelset uit de Sale-A-Bration. Hieronder kun je de video nog een keertje bekijken:Afmetingen kaart (voor het scoren, zie de template):

- Read Red basiskaart: 21,0 x 10,5 cm + 18,0 x 7,5 cm
Candy Cane Lane DSP: 13,0 x 10,0 cm + 7,0 x 10,0 cm + 8,0 x 6,0 cm
- Whisper White laag (2 x): 8,5 x 7,0 cm

Measurements card inches (for scoring use the template):

- Read Red basiskaart: 8-1/2" x 4-1/8" + 7" x 3"
Candy Cane Lane DSP: 5" x 3-7/8" + 2-3/4" x 3-3/4"
- Whisper White laag (2 x): 3-3/8" x 2-3/4"

Templates:

Buitenzijde card / Outside card:
template tri-fold kaart stampin sacha buitenkant

Binnenzijde kaart/Inside card:
template tri-fold kaart stampin sacha binnenkant

Although I do my very best to give you the correct measurements in inches, it could be that I make a mistake every once and a while. Please forgive me if I do.


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Product List

Geen opmerkingen