-->

Theelicht houder met de Snow Place stempelset

Stampin' Up! demonstratrice Stampin' Sacha - Theelicht houder met de Snow Place stempelset

theelicht houder met de snow place stempelset, stampin' sacha

Voor vandaag heb ik een vrij simpel, maar heel leuk project, namelijk een theelicht houder met de Snow Place stempelset. De hoofdkleuren zijn Whisper White en Bermuday Bay en je hebt er niet zoveel producten voor nodig, buiten de stempelset en de Scalloped Tag Topper Punch.


grote en kleine sneeuwpop
leuk cadeau, bermuda bay

Deze theelicht houder is erg leuk om cadeau te geven en niet moeilijk om te maken. Ik heb gekozen voor de vrolijke niet-Kerstige kleur Bermuday Bay en ik vind dat dat erg leuk uitpakt.

metallic sequin assortment, real red pompom trim, bermuday bay stitched ribbon

Om de theelicht houder af te werken heb ik gebruik gemaakt van de Metallic Sequin Assortment, de 1/8" Bermuda Bay Stitched Ribbon en de Real Red PomPom Trim (deze zit helaas niet meer in het assortiment, maar is vervangen door de Whisper White Mini PomPom Trim).

Afmetingen theelicht houder centimeters:

- Whisper White strook: 28,0 x 5,0 cm, scoren op 12,0 en 16,0 cm (daarna elk uiteinde punchen met de Scalloped Tag Topper Punch)
- Bermuda Bay Cardstock: 8,0 x 8,0 cm, scoren op 2,0 cm (alle zijden)

Measurements tealight holder inches:

- Whisper White strip: 11" x 2", score at 4-5/8" and 6-1/4" (then punch each end with the Scalloped Tag Topper Punch)
- Bermuda Bay Cardstock: 3-3/8" x 3-3/8", score at 15/16" (all sides)

Although I do my very best to give you the correct measurements in inches, it could be that I make a mistake every once and a while. Please forgive me if I do.

Template:

template theelicht houder, stampin' sacha

Heb je vragen na het lezen van mijn blog? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.


Product List (Real Red PomPom Trim is nu Whisper White Mini PomPom Trim)


Geen opmerkingen