Wonder of Christmas watercolour kaart

Stampin´ Up! demonstratrice Stampin´ Sacha - Wonder of Christmas watercolour kaart

stampin' sacha, wonder of christmas watercolour kaart

Vandaag staat deze prachtige stempelset in de spotlight, de Wonder of Christmas. In eerste instantie heb ik er niet naar omgekeken, maar wat ben ik blij dat ik deze in mijn collectie heb! Om tot deze geweldige kerstkaart te komen heb ik gebruik gemaakt van de Stars Framelits, Shimmery White Cardstock, Copper Stampin' Emboss Powder, Copper Foil en Vellum Cardstock.


copper foil, vellum cardstock, geweldige kaartwhisper white basiskaart, engel ingekleurd met aqua painters

De basiskaart is Whisper White met daarop een laag Night of Navy en daarop een laag Shimmery White Cardstock. Daarop heb ik met Night of Navy inkt een laag aangebracht. Ook heb ik hier en daar sterretjes geëmbossed met Copper Emboss Powder. Ik heb de grootste ster van de Stars Framelits uitgesneden en opgeplakt en de overhangende stukjes afgeknipt.

stars framelits, engel met vellum vleugelsjoy to the world

Het koper komt overal terug, in de Copper Emboss Powder en de Copper Foil en dat maakt het één geheel. De vleugels van de engel heb ik ook geëmbossed op Vellum Cardstock en uitgeknipt en over de vleugels van de engel geplakt. Dit geeft een heel mooi effect. De jurk heb ik met Aqua Painters ingekleurd met Soft Sky inkt. Achter de engel heb ik Copper Metallic Thread geplakt, om de kaart af te maken.

christmas blessings to you and yours

Ik hoop dat jullie mijn kaart mooi vinden! Ik ben zelf erg blij met het resultaat.

Afmetingen kaart centimeters:

- Whisper White basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- Night of Navy laag: 14,0 x 10,0 cm
- Shimmery White laag: 13,5 x 9,5 cm
- Ster van Stars Framelits: grootste maat

Measurements card inches:

- Whisper White card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- Night of Navy layer: 5-1/4" x 4"
- Shimmery White layer: 5" x 3-3/4"
- Star from Stars Framelits: biggest size


Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf 1 oktober 2016 kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.

Product List

Geen opmerkingen