Wondrous Wreath grappige kerstkaart

Stampin´ Up! demonstratrice Stampin´ Sacha - Wondrous Wreath grappige kerstkaart

grappige kerstkaart, kikker

Mijn project van vandaag is een kerstkaart met een vleugje humor. Hiervoor heb ik de Wondrous Wreath stempelset met de Wonderful Wreath framelits gebruikt, in combinatie met de Love You Lots (hostess) stempelset voor de kikker en de Jolly Friends stempelset voor de sjaal.

love you lots stempelset, kikkerjoy, gold foil sheets

Ik vind het leuk dat de kikker door de krans heen spiekt en dat de sjaal zo mooi over de krans heen valt. Voor het woord 'Joy' heb ik Gold Foil gebruikt en in mijn video tutorial kun je een mooie tip zien om dit woord gemakkelijk op te kunnen plakken. Dit gaat wel gepaard met de nodige blooper (het werd ook wel weer eens tijd, ha ha!).

metallic enamel shapes

Het eindresultaat vind ik erg leuk en is precies zoals ik het voor ogen had. De sterretjes van de Metallic Enamel Shapes maken de kaart helemaal af!

Afmetingen kaart centimeters:

- 'Whisper White' basiskaart: 14,5 x 21,0 cm, scoren op 10,5 cm
- 'Whisper White' laag: 14,0 x 10,0 cm

Measurements card inches:

- 'Whisper White' card base: 5-1/2" x 8-1/2", score at 4-1/4"
- 'Whisper White' layer: 5-1/4" x 4"

Tutorial:Heb je vragen na het lezen van mijn blog, of het zien van mijn tutorial? Stuur me een mail via de 'contact' button in de rechterbalk of het contactformulier op de contactpagina en ik help je graag verder. Producten kun je bestellen via de online shop (d.m.v. een creditcard). Gebruik hiervoor de hostesscode. Uitleg over hoe je via de online shop kunt bestellen vind je op de pagina 'bestellingen plaatsen'. Je kunt ook via de mail bestellen (d.m.v. een bankoverschrijving of PayPal), dan plaats ik de bestelling voor jou. Let op: vanaf nu kun je bij Stampin' Sacha ook sparen voor gratis producten! Lees hierover meer onder het kopje 'Shop'. Een spaarkaart kun je persoonlijk of via de mail aanvragen.


Product List

Geen opmerkingen